Ikke-kategoriseret

5 tips når du skal købe lingeri

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Når det kommer til lingeri, er der nogle få ting, du skal huske på. Her er fem tips, der vil hjælpe dig, når du køber lingeri.

1. Bliv udstyret

Dette er nok det vigtigste tip. Sørg for at få dine valg tilpasset af en professionel, så du kender din nøjagtige størrelse. Det vil sikre, at det lingeri, du køber, passer perfekt til dig.

2. Overvej din kropstype

Din kropstype bør tages i betragtning, når du køber lingeri. Hvis du f.eks. har et større bryst, skal du sikre dig, at det lingeri, du vælger, har tilstrækkelig støtte.

3. Vælg behagelige stoffer

Der er en række forskellige stoffer, der bruges til at fremstille lingeri, og nogle er mere behagelige end andre. Vælg stoffer, der føles godt mod din hud og ikke irriterer den.

4. Tænk over, hvad du skal

Er du på udkig efter lingeri, som du kan have på hver dag eller kun til særlige lejligheder? Det vil hjælpe dig med at indsnævre dine valg.

5. Glem ikke de små detaljer

De små detaljer på lingeri kan gøre en stor forskel. Vær opmærksom på ting som lukningstypen, stropperne og det overordnede design. Med så mange muligheder er du sikker på at finde noget, som du elsker.

3 typer undertøj til kvinder

Der findes mange forskellige typer lingeri til kvinder, og det kan være svært at vide, hvilket man skal vælge. Her er tre af de mest populære typer af lingeri:

1. BH’er

BH’er er den mest almindelige type lingeri. De findes i mange forskellige modeller, f.eks. push-up-, balconette- eller sports-bh’er. Der er en stil, der passer til enhver kvindes behov.

2. Trusser

Trusser er en anden type undertøj, der findes i mange forskellige stilarter. Fra g-strengs til boyshorts er der en stil, der passer til alles smag.

3. Camisoler og chemiser

Camisoler og chemiser er normalt lavet af silke eller satin og er beregnet til at blive båret som nattøj. De opfattes ofte som sexede og romantiske. Nok modsat termobukser.

 

Write A Comment