Ikke-kategoriseret

Bedste seler til din garderode 

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Bedste seler til din garderode 

Seler til mænd er den anderledes mulighed for en, der vil holde bukserne oppe. Mange benytter nu livrem til at holde bukserne oppe, her hos BalderClothes ved vi godt hvorfor seler er must have i sin garderobe. Fordi det er ej bare et spørgsmål om funktionaliteten i at holde sine bukser oppe. Det kan nemt ligeledes være for at sætte sit eget personlige præg på sit look og her er seler til mænd en smart løsning.  

Startede som undertøj.  

Seler til mænd var oprindeligt en normal del af undertøjet, da man satte det inden under trøjen for at holde bukserne oppe og var ej anset som værende rigtigt anvendt at have uden på ens trøje som man senere gjorde. Selerne oven på trøjen var med til at sætte detaljen på sit outfit og dermed skille sig ud og det blev hurtigt et populært beslutning at seler til mænd blev sat oven på trøjen.  

Bruges til alle typer for sociale sammenhænge 

Seler til mænd er nu et mere enestående valg at bruge, da seler skiller sig ud fra andre og tilbyder en muligheden for at kunne skille sig ud og kan benyttes til mange fester for at placere ens eget personlige præg på ens look. Her kan man samtidig vælge i mellem en mange forskellige typer af seler og forskellige farver, som derved får en til at skille sig ud og fuldende sit look.  

Udvalgt produktsortiment 

Hos BalderClothes har vi besluttet at anvende et mere traditionelt udvalg og fører derved i de mørkere farver som grå, sort og blå. Da det er med til at gøre en kontrast til de hyppigere lysere skjorter, som mange har inden under seler til mænd.  Men kan også nemt benyttes, hvis man blot vil have en mindre kontrast til sin skjorte. 

Ønsker du et enestående varemærke? 

Ønsker man måske en smule identitet eller en del af din garderobe, som er med til at skille dig ud fra de andre. Så kan seler til mænd være en svaret, da det snildt kan blive ens kendetegn for hvem du er og derved giver dit look et personligt præg. 

Uskrevne regler 

Der er som sådan ej nogle lov om at du ej kan bruge seler til mænd sammen med et bælte, dog er det en fælles forståelse, at det ikke er svaret at anvende disse to bukseholdere på samme tid. som det i dag er blevet til. Så længe du forstår denne uskrevne regel er det blot tankerne, som sætter grænser for hvad du kan bruge med seler til mænd. Almindeligt er seler til mænd en accessorie, hvis man skal have en lidt finere mondering på og derved er seler til mænd oftest anvendt oven på en skjorte, men har man en lækker bluse eller t-shirt, uden mønster også være en flot løsning.  

Moderne igen 

Seler til mænd er på vej vej tilbage til hvad, som er moderne og derved kan man være blandt firstmovers til at få dem tilbage på beatet. Vi er selv tosset med denne mode udvikling og har derfor et sortiment af seler til mænd, så du har muligheden for at vælge præcis de seler, som passer til ens personlige look.  

Write A Comment