Ikke-kategoriseret

Behandlinger med Botox

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Der er mange fordele ved at blive ældre. Man er mere sikker på sig selv, og man har sorteret ud i ens vennekreds. Hvis man er heldig, har man også fundet den eneste ene og fået de børn, man gerne vil have.  Ja, der er en del fordele ved at blive ældre, men rynker er desværre ikke en af dem.  Det er uden tvivl en af de mindre gode ting ved alderdommen. Heldigvis er rynker noget, der kan reduceres og behandles med Botox, hvis man ønsker det. Men Botox kan også bruges til flere formål end blot reducering af rynker. I denne artikel kan du blive klogere på, hvad man også kan gøre med Botox.

Hvad er Botox?

Botox er et muskelafslappende præparat, der blokerer de signaler, som nerverne sender til musklerne, således at musklerne ikke kan sammentrække sig i det injicerede område. Det udglatter på den måde huden, og er derfor populært at bruge imod rynker.

Hvad kan Botox bruges til?

Botox kan udover at blive brugt til at reducere uønsket fine linjer på ansigtet også bruges til nedenstående formål:

1)  Løfte nedadvendte mundvige tilbage på plads, så man ser mindre sur ud.

2)  Reducere tandkødssmil

3)  Øjenbrynsløft

4)  Afslappe kæbemusklen for et mere hjerteformet og smallere ansigt

5)  Svedbehandling under arme

En del af de ovenstående behandlingsmuligheder med Botox hører under det, man kalder shaping-behandlinger, hvor man går ind og former ansigtet ved hjælp af små Botox doser. Behandling af sved med Botox er en lokal behandling til folk, der er generet af stor svedproduktion.

Hvordan foregår en Botox behandling?

En Botox behandling bliver altid udført af læger eller specialuddannede kosmetiske sygeplejersker. Selve Botox-behandlingen tager typisk ikke mere end 15 minutter. Din behandler vil punktvis injicerer dig i de valgte områder med en lille fin nål. Der skal kun små mængder af Botox til en behandling.

Priser på Botox

Priser på Botox behandling varierer alt efter, hvilken behandling du får. Priserne er mellem 900 – 5100 Noget af det billigste er et brynløft eller rynker på næsen. Det dyreste er svedbehandling under armene.

Hvor lang tid holder effekten af en Botox behandling?

For de fleste aftager effekten af en Botox behandling efter tre til seks måneder. Det er dog individuelt, hvor lang tid en behandling med Botox holder.

Botox behandling I Danmark

I Danmark er der en høj standard for udførelse af kliniske behandlinger, det gælder også Botox-behandlinger.  Alle kosmetiske behandlere er registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed.  Behandlingerne bliver udført af læger og kosmetiske sygeplejersker. Styrelsen for Patientsikkerheds regler er, at man som patient skal til en konsultation hos en hudlæge mindst 48 timer inden en behandling.  Man kan få en Botox behandling i alle de større byer i Danmark såsom København, Århus og Odense.

Write A Comment