Ikke-kategoriseret

Bliv en god sugarbaby

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Hvis du gerne vil prøve livet som en sugarbaby, kan det betyde mange gaver, opmærksomhed og rent forkælelse. Når man er sugarbaby, betyder det, at man er sammen med sin sugardaddy, som indgår i forløbet, fordi han ikke har et ønske om et rigtig forhold. Han har dog et ønske om, at have et ukompliceret forhold, som består af hygge, give gaver og få oplevelser sammen. Sugardating har nødvendigvis ikke noget med sex at gøre, medmindre man aftaler det mellem sugarbaby og sugerdaddy. Så det er langt prostitution, som nogen tror.

Sådan bliver du en god sugarbaby

Hvis du gerne vil være den ultimative sugarbaby, så er der nogle basale ting, du kan gøre:

Først og fremmest, så bør du gå noget du af dig selv, så det er nemmere at komme igang med din føste sugardate, hvis du gør noget ud af dig selv. Det skal ikke overgøres, for din sugardaddy forventer ikke, at du ligner en dulle. Du skal bare se helt normal ud, og være den du er, men stadig gøre mændene interesseret, så de vælger netop dig, som deres sugarbaby.

Hav dig selv med hele vejen igennem

Det er vigtig, at du har dig selv med i hele forløbet. Det betyder, at du ikke bør overgå nogle af dine grænser. Du skal ej heller føle dig presset, eller udsætte dig for noget, bare fordi din sugardaddy siger det. Det skal være et forhold, som alle andres, bare uden at være forpligtende, og uden jalousi, derfor kan du sige stop, når du føler, at det er nok for dit vedkommende. Derfor er det vigtigt, at du kommunikere med din date, så i kan fastsætte rammerne for jeres forhold. Fortælle hinanden, hvad i kan lide, hvad i ikke kan lide. På den måde kan man sammensætte jeres forhold, så begge parter kan være glade og tilfredse.

Write A Comment