Ikke-kategoriseret

Det vidste du ikke om gulvafslibning

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Der er mange ting man ikke lige tænker over, når man skal bestille en gulvafslibning og der er rigtig mange som bliver overrasket over, hvad det kræver og hvad man kan forvente af en gulvmand.

Et af de mest hyppige ting du som gulvmand kommer ud for at at kunden tror at du som gulvafsliber skal dække alt af, det vil sige både vægge, karme gardiner og det er altså ikke en gulvmands opgave at gøre det, det er noget du selv skal stå for at få gjort. En anden ting er det her med at få fjernet møbler og lign, det er din egen opgave at have fjernet alle møbler fra rummet eller rummene inden fagmanden kommer. Vil du læse mere om gulvafslibning og hvordan en rigtig fagmand vil eksekvere på en opgave så kan du kontakte NC Gulve her https://www.ncgulve.dk/gulvafslibning/

Vælg en gulvmand med høj faglighed

Vælg altid en gulvmand med mange års erfaring, det er vigtigt, da dit gulv ikke bare kan laves om efterfølgende, går noget galt er det altså med andre ord en helt ny gulvafslibning og en helt ny lakering og det kan være både omfattende men også dyrt, hvis gulvmanden ikke vil tage ansvaret for fejlen. 

Dit gulv suger lak som aldrig før

Gulve suger ofte rigtig meget lak, når det bliver gjort, derfor er det vigtigt at du får lavet lakering over flere omgange, så det ikke følels alt for rugt, når man går på det, omvendt er det også vigtigt at gulvet ikke er alt for glat. 

Snak altid med en specialist inden du går i gang med at slibe gulvet.

 

 

 

Write A Comment