Ikke-kategoriseret

Fantastiske smykker til dit barn

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Nu er det blevet tid igen, nyt blogindlæg fra mig igen. I dag vil det handle om børnesmykker fra Bonells. Inden vi starter indlægget vil jeg kort præsentere jer for Bonells. Bonells er en smykke butik beliggende i Fields på Amager. De har eksisteret i over 25 år og har erfaring med alt inden for guld, sølv, perler, diamanter you name it… 

Okay… tilbage til emnet børnesmykker.

Vi har taget fat i forskellige børnesmykker, som kunne være spændende for den lille eller mellem store og både til piger og drenge. 

Først skal vi kigge på en amuelt med Elsa og Anna. Det er et sødt lille smykke som dit barn aldrig vil tage af. Det kan også bruges som del i en udklædning eller noget i den stil. 

Den sikre vinder hos børnene 

Skal du købe et smykke til et barn inden længe? Er der en speciel anledning der gør at du skal købe det? Det har vi en fin løsning på, fordi hos Bonells har de faktisk et rigtig fint udvalg til smykker til børn og andre børnesmykker
så hvis du skal til dåb, fødselsdag eller andet i den stil, så vil dette smykker være det perfekte valg til dig. 

Vores lille Fiona havde fødselsdag den anden dag og hun fik et smykke fra Bonells og hun har siden hun har fået det ikke taget det af igen, så det er mega fedt at se at hun kan blive så glad – og prisen er ikke til at tale om, den er bare lige i skabet.

Så kunne du tænke dig at finde et børnesmykke til dit barn eller en du holder af så kig ind forbi Fields storcenter og besøg Bonells.  Det er besøget værd. 

 

Write A Comment