Femilet

Velvære kommer indefra, er noget af det, som danske Femilet gerne vil have frem i kvinder, der bruger deres lingeri. Femilet er grundlagt i 1923 i Danmark og har derfor stor erfaring inden for lingeri, badetøj og loungewear. De designer og skaber deres kollektioner med det formål, at kvinder skal have mulighed for at føle velvære indefra, hvilket man vil opleve, når man trækker i et smukt lingerisæt i høj kvalitet fra Femilet.

Hos Lingerie.dk har vi et øget fokus på lækkert lingeri i mange forskellige afskygninger, hvilket vi mener, at Femilet leverer i deres mange kollektioner. Kollektionerne er inspireret af de nyeste trends, mangfoldighed og ikke mindst komfort.

Lingeri kan både være et startskud til at hive sin partner med ind i soveværelset, men du kan også sagtens finde flot lingeri, som du kan bruge til hverdag.

Lingeri, som skaber identitet

Femilet er kendt for deres identitet i deres lingeri, og du vil hurtigt mærke, at deres identitet bliver en del af din. Deres identitet går igen i alle deres kollektioner, og det er blot ét af deres varemærker. Lingeri fra Femilet er skabt med intentioner om, at kvinder skal have mulighed for at finde lingeri – uanset størrelse og kropsform – med en følelse af, at hun bliver enestående, når hun ifører sig smukt lingeri.

Med lingeri fra Femilet vil du opleve, at du får et mere selvsikkert look, i og med deres kollektioner omfavner så mange kvinder og deres mangfoldighed. De laver deres kollektioner, produkter og modeller i mange forskellige udgaver, hvor størrelsen og pasformen spiller en stor rolle.

Du som kvinde vil opleve en stor forskel, når du tager noget lækkert, smukt lingeri i høj kvalitet på, da kvalitetslingeri vil give dig en helt anden støtte, end du oplever ved billigt lingeri. Invester derfor i lingeri fra Femilet, og få en følelse af velvære, der kommer indefra.

BH’er til alle størrelser og modeller

Om end du har en stor barm, en lille barm eller en gennemsnitlig barm, så vil du finde BH’er, som giver dig den fylde, støtte og velvære, du har fortjent som kvinde. Femilet arbejder i deres kollektioner på at ramme en bred målgruppe, hvorfor deres design også henvender sig til mange forskellige aldersgrupper. De leverer også gang på gang mange forskellige modeller og typer inden for deres kollektioner, blandt andet kan du finde nedenstående kollektioner hos Femilet:

  • T-shirt BH fra kollektionen Fillipa
  • Blonde BH fra kollektionen Mary
  • Soft bra fra kollektionen Lulu.

Uanset hvilken størrelse du har brug for, vil du opleve, at der er mulighed for at finde et sæt smukt, lækkert og tenderende frækt lingeri, som du har mulighed for at bruge til hverdag og inde i soveværelset.

Om det er en traditionel T-shirt BH, en fræk blonde BH eller en soft bra, så vil du kunne få BH’erne i mange forskellige design samt farver. Du behøver nemlig ikke altid vælge sort eller hvidt lingeri, der er stor mulighed for at afprøve mange forskellige farver.

Grundet den høje kvalitet vil du opleve, at farverne, blonderne etc. ikke kommer til udtryk under tøjet, hvorfor du sagtens kan pifte lingeriet op med en farve, uden det kommer tydeligt til udtryk under blusen.

Tag Mary-kollektionen med ind i soveværelset

Lingeri fra Mary-kollektionen, stearinlys, lækker musik og et godt glas vin, så er stemningen sat til en fantastisk aften med din partner. Blonderne er velovervejede og syet i bløde materialer, således du har de bedste forudsætninger for komfort. Der vil også være bløde, smukke blonder på stropperne og skålen.

Du kan finde modeller fra Mary med trekvartskåle og fuldskåle, hvilket også inviterer til en større og bredere målgruppe. Derudover har Femilet gennemtænkt pasformen, så både kvinder med en stor og lille barm kan opnå den bedste følelse ved brugen af Mary-BH’erne. Pasformen er derfor perfekt uanset størrelsen af barmen, idet du vil opleve, at BH’en omslutter barmen på en ganske naturlig og ikke mindst behagelig måde, hvor skålen sidder inde ved barmen.

Med den rette størrelse og de rigtige farver vil du hurtigt føle velvære indefra, som giver dig lysten til at hive din partner med ind i soveværelset. Smukt og lækkert lingeri kan nemlig sagtens bruges som en optakt til en dejlig aften med din partner.

Underdele: Trusser, g-streng, tanga, brazilian…

Når du køber lingeri, er det vigtigt, at du køber matchende underdele, hvilket også er muligt ved Femilet. De laver deres lingeri i sæt, således du kan finde en smuk over- og underdel, der matcher. Udover at det er matchende, bliver underdelen også lavet i forskellige modeller, hvilket betyder, at du kan købe den underdel, som passer bedst til din krop og din komfort.

Du finder derfor blandt andet:

  • Briefs
  • Hipsters
  • Tanga
  • G-streng.

De forskellige kollektioner vil også have mulighed for et stort udvalg af sammensætninger, da Femilet sørger for, at alle kvinder har mulighed for at finde den rette underdel og dermed få et komplet sæt lingeri, der omfavner kvindekroppens mangfoldighed.

Write A Comment