Parforhold

Flere muligheder for lejene danskere

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Det er ingen hemmelighed, at sex sælger og at der altid har været penge at tjene i denne millionindustri. En af de ting, der er blevet solgt mest af i de sidste par år, er tilbehør til brug i forbindelse med SM og BDSM. Især i løbet af de sidste 5 år er der sket en rivende udvikling med mange nye produktserier, efter at Fifty Shades så dagens lys som både bog- og filmserie.

Grunden til at bondage legetøj er blevet så populært er, at kvinderne for alvor har fået øjnene op for deres hidtil latente lyster og åbnet deres sind for at kunne afgive kontrollen og give sig helt hen til øjeblikket. SM og BDSM er ikke så slemt som det i manges ører lyder.

Det handler ikke kun om smerte og dominans, det indeholder også aspekter af respekt, kontrol, kropslig afmagt på den gode måde og tillid. Har man ikke disse følelser og relationer til sin partner, kan et SM eller BDSM forhold ikke fungere.

Hvilke typer bondage legetøj skal man starte med som nybegynder i SM og BDSM?

Har man aldrig før forsøgt sig med disse former for seksuel udfoldelse, skal man naturligvis ikke springe direkte ud i et lak og lædershow til den store guldmedalje. Man bør også holde sig fra de typer legetøj, der blokerer for, eller holder munden åben.

Med andre ord skal man se nærmere på ting som håndjern, strips, blindfolds, fjer og enkle piskeredskaber såsom en paddle. Det man bør gå langt udenom til at starte med er gagballs, læderpiske, nylonreb og andre lignende ting, der påvirker ens åndedræt og udfordrer ens smertetærskel.

Derudover skal man vide, hvad man laver som den dominante i forholdet, da man hurtigt kan lukke for blodtilførslen i f.eks. håndled og ankler, hvis man strapper en strips eller et nylonreb for stramt. Derudover bør man have en viden om, hvordan kroppen reagerer på forskellige stimuli således, at det føles sikkert og trygt for ens submissive.

Do’s and Don’ts i SM og BDSM relationer

Har man først sagt A, må man også sig B. Men i forhold med SM og BDSM involveret har man en tredje mulighed – nemlig C. Uanset om der er tale om førstegangsprøvende, erfarne udøvere eller om det er blid eller hård SM og BDSM, har man altid muligheden for at stoppe legen, hvis det bliver for vild en oplevelse.

Man skal altid aftale ét eller flere stopord inden man går i gang. Disse kan klassificeres som værende gule eller røde stopord, hvor de gule er ensbetydende med at grænsen snart er nået, hvorimod de røde stopord sætter fuldt stop og bak på legen og al stimuli stopper øjeblikkeligt.

Disse grundlæggende regler er til for at den underkastede person har mulighed for at stoppe op og trække vejret, hvis kroppen eller sindet bliver overstimuleret af den ene eller anden grund. Derudover er der nogle tidspunkter, hvor man blot vil tages til en bestemt grænse – og ikke længere.

Write A Comment