Ikke-kategoriseret

Hvad skal man lave under en bytur i København?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

København er en smuk by, der har meget at byde på. Hvis du er på udkig efter gode tider, så kan det være svært at vide, hvor du skal starte. Det bedste, du kan gøre, er at komme i kontakt med din indre viking og slå dig løs! København byder på mange forskellige måder at have det sjovt på, lige fra at tage på pubcrawl eller diskoteker natten lang på en af de mange klubber rundt omkring i byen.

Her er nogle ideer til, hvordan du kan få en fantastisk tid under dit ophold i København:

-Tag på pubcrawl

– Bliv oppe hele natten, og dans på de hotteste natklubber. København er kendt for sin sit vilde natteliv og letpåklædte damer. Du kan nemt finde striptease i København, det er det i er til.

– Hold din egen private fest i hjemmet, og hyr en stripper til at komme og klare underholdningen. Kontakt gerne Charlotte Schou Strip & Event, hvis du står og mangler underholdning til din næste fest. Der tilbydes også poledancer, dragqueen, og man kan lege event piger og drenge.

– Kom ud på vandet og få en sjov oplevelse på en båd eller i kajak. Her kan man leje en båd, men sørg for at gøre det i en ædru tilstand, da alkohol og vand er en virkelig dårlig kombination.

– Tag på en byvandring, og se alle de vigtige seværdigheder i København .Tag på en guidet tur, eller tag dig god tid til at opleve alt i dit eget tempo.

– Tag på den ultimative foodie-oplevelse, og prøv nogle af Københavns bedste restauranter! Det kan være dyrt, men du vil smage nogle fantastiske retter, som er hver en krone værd.

– Få lidt kultur ved at besøge museer, historiske steder og kirker. København har en masse historie, som du kan lære om!

– Nyd naturen fra sin bedste side ved at tage på en cykeltur eller tilbringe dagen i en af Danmarks mange smukke parker . Du vil have en fantastisk tid sammen med dine venner, mens du ser mere af denne vidunderlige by.

– Har har din veninde studeret i udlandet her? Inviter dem hjem til dig, og vis dem, hvad du har lært om deres kultur, sprog og køkken. Deres familie vil være meget velkomne hos dig!

– Hvis ingen af disse idéer lyder gode til en bestemt dag eller aften med venner, så find på noget sjovt på stedet! Du kan altid improvisere og skab dine egne sjove arrangementer i København.

Write A Comment