Ikke-kategoriseret

Hvor finder jeg de perfekte sneakers?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Sneakers og generelt fodtøjet er den væsentligste del af outfittet. Det er virkelig her du skiller dig ud fra mængden, men hvordan får du fingrene i det unikke? Det gør du ganske simpelt på www.street-bill.dk.

Hos Street-Bill forhandler vi tæt på skandinaviens bredeste sortiment af sjældne og ikoniske sneakers, det gælder sneakers som blandt andet Air Jordan 1 High “Gore-Tex Light Bone”, der i øvrigt er vandafvisende. 

Der er massere af stensikre valg til det kommende forår. Og det gælder i begge ender af prisniveauet. En sprudlende Nike Dunk Low “UNC” er en klassiker, den tyrkis blå farve passer exceptionelt godt til en forårsdag og vejret det medfølger. Hopper vi ned ad stigen og finder et mere overkommeligt bud på en overdådig lækker sneaker til foråret, kan den tyrkisblå Nike Air Jordan 1 Low “UNC” (2021) benyttes som et glimrende eksempel. 

Sneakers er en dyr hobby, det hersker der ingen tvivl om. Men har du overvejet hvordan sneakers kan købes som investering? Du kan sågar rive helt op til 80% af købsprisen hjem, hvis du vælger at sælge dine sneakers, når du ikke længere finder dem nyttige. Dette er selvfølgelig kun relevant, hvis du behandler skoene nogenlunde ordentligt. Til eksempel forhandles stort set alle let brugte Air Jordan 1 Highs til minimum 75% af salgsprisen. Selv en model som Nike Air Jordan 1 Mid “Wolf Grey” klarer det enormt godt på det sekundære marked.

Det vigtigste med sneakers er at de skal bruges, det er værd at huske på. Så om end dine sneakers har kostet DKK 1000 eller DKK 8000, så skal de luftes. Hyppigt. 

Når du begår dig med sjældne og limited edition sneakers, bliver du også del af en universal sneaker kultur verden over. Det er en uundværlig følelse, når man først har oplevet at flexe sine nye Air Jordan 1 Low “Wolf Grey” hvor flere kommenterer hvor fede dine splinternye sneakers ser ud!

Write A Comment