Ikke-kategoriseret

Klimavenligt tøj helt tæt på kroppen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

I dagens avis vil du garanteret finde noget om miljøet og i starten var det måske interessant nok, men måske fylder det også meget i hverdagen. Måske har du sågar lidt dårlig samvittighed over ikke at have taget ansvar endnu, og rent faktisk gøre en forskel. Derfor har Klimavenligt Tøj samlet det bedste af det bedste bæredygtigt tøj, netop for at sætte mere fokus på det, og gøre at du kan have god samvittighed når du åbner garderobeskabet og klæder dig i dagens outfit.

Faktisk er ’det der’ bæredygtige noget ikke helt dum, for det har skabt tøj der så blødt at du ikke tør drømme om det. Forestil dig selv ligge i et par lækre sweatpants, eller hyggebukser om man vil, under dynen, i et materiale der er så blødt, at du ikke vil have dem af igen. Det er blandt andet lidt af hvad bæredygtigt tøj kan.

Den fantastiske bambuskvalitet er en af materialer der er så bløde du ikke tør drømme om det. Der findes utallige tøjvarianter i bambus. Det er alt fra de helt inderste lag som undertøj, briefs, tights, trusser (og ja, både til mænd og kvinder) eller til en elegant og blød t-shirt.

Tag ansvaret med Klimavenligt tøj

Som nævnt har Klimavenligt-tøj.dk samlet alt det gode til dig. Du finder alt fra certificeringerne du skal gå efter når det handler om bæredygtigt tøj til hvad det der bæredygtigt tøj egentlig er.

Du finder også en masse spændende læsestof om bæredygtige materialer. Læs bl.a. omkring et bæredygtigt materiale såsom hamp, økologisk uld… eller hvordan en bambusstamme bliver til det blødeste stykke tøj

Det helt essentielle du finder er en decideret kategorisering af en masse bæredygtige tøjvarianter. Alt fra bodystockings til mandeskjorter.

Så genovervej lige hvad dit næste køb, om det skal være bæredygtigt, eller bare det du i blinde plejer at købe.

Write A Comment