Parforhold

Komfort til din graviditet og til amme perioden

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Din krop er på overarbejde, både under graviditeten og i amme perioden. Din krop skal holde i mange år endnu. Derfor er det vigtigt at du passer godt på den, mens den er på overarbejde. Du skal selvfølgeligt altid passe godt på den, men i denne periode skal du passe ekstra godt på den.

Det er ikke helt de samme behov din krop har, når den er gravid og når den ikke er det. Herunder får du et par gode råd til hvordan du bedst kan støtte og hjælpe din krop, både i graviditeten og i amme perioden.

En god bh er meget vigtig

En god sports bh med ekstra stræk, er okay, men det er ikke helt nok. Dine bryster bliver større og tungere. Momkind har det hele. Lækkert undertøj, gode olier og creme. Når det kommer til din bh, skal du både kigge på størrelse, anvendelighed og materiale.

En kombination er det smarteste. En bh, som du både kan bruge under graviditeten og i hele amme perioden, er det bedste. Materialet skal være blødt, lækkert og holdbart. Bambus er et af de lækreste materialer du kan finde. Det er blødt som silke og stærkt som ikke noget andet. Desuden regulere det temperaturen på helt naturlig vis.

Underbukser med god støtte er også vigtigt

Nej, de er ikke særligt smarte, men de er helt sikkert vidunderlige at have på. Store underbukser, der kan nå op over maven og ned på lårene, kan give din krop rigtig god støtte, både mens du er gravid og bagefter, når du ammer.

Gode olier og creme er mere end bare forkælelse

Både mens du vokser og bagefter, når din krop, samtidig med at den ammer, skal finde sig selv igen, så har din hud brug for hjælp. Der er stor velvære i varme bade og gode olier. Det skal der også være plads til. Men, det vigtige, for din hud, er at du giver den det den har brug for, så den på bedste vis kan, strække sig ud og senere igen, trække sig sammen.

Write A Comment