Ikke-kategoriseret

Lækkert undertøj til selvsikre kvinder

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Som kvinde er det altid dejligt at føle sig sexet og eftertragtet. Mange tror fejlagtigt at man gør sig selv lækker, udelukkende for en mands skyld. Dette er helt forkert. For mange kvinder handler det i højere grad om at gøre sig lækker for sig selv. Der findes ikke nogen bedre fornemmelse, end at forlade hjemmet og føle sig som den mest sexede kvinde på jorden. At mændene så også kigger, ja det er jo bare en bonus som ikke er helt skidt. Her kan du læse om gode tips til hvad du bør have i undertøjsskuffen, så du altid kan føle dig sexet og lækker.

Basis

Det er altid rart at have en masse basis undertøj til hverdagen, og basis undertøj kan også sagtens være lækkert at se på. Det behøver slet ikke at være den berygtede “mormor underbuks”. De meget populære seamless trusser er blevet meget populære, og med god grund. Stoffet er så tyndt og lækkert, og der er ingen søm der “strammer” nogen steder. Det er både behageligt at have på, og selv med stramt tøj kan ingen se kanten af trusserne nedenunder.

Det frække

Når man skal købe frækt undertøj, så er der en hel masse at vælge imellem. Det er også altid dejligt at have noget at vælge imellem her, så du ikke bare har et enkelt lækkert lingerie sæt, men flere valgmuligheder. Der er noget frækt undertøj der egner sig godt til at have under dit tøj, eksempelvis på en date. Der er også frækt undertøj der ikke gør sig godt under tøjet, men som mere bruges når først I er kommet hjem og der skal ske magi i soveværelset.

Trusser

Alene med trusserne er der mange forskellige valgmuligheder. En G-streng viser dine smukke baller frem, og mange mænd finder dem utrolig frække. Der er dog nogle kvinder der ikke synes de er så behagelige at have på, og hvis du er en af dem, så bare rolig, der findes mange andre frække trusser. Hvis du hellere vil have noget der “fylder” lidt mere på din krop, men samtidig gerne vil vise lidt hud, så kan du vælge et par hotpants trusser, men med flotte feminine blonder så huden kan anes indenunder. Hvis du virkelig er ude på en fræk aften, og du gerne vil se din mand blive helt vild i varmen, så kan du vælge bundløse trusser. Disse trusser giver fri adgang til alt det sjove. Man kan få mange forskellige former for bundløse trusser. Med blonder, med små similisten, i sort, i rød osv. Det er op til dig hvad du synes er flottest på din krop.

BH

Også når vi snakker om BH´en er udvalget stort. Du kan vælge en BH der fremhæver din barm og giver dig en bedre kavalergang, eller du kan vælge en BH med blonder hvor brystet kan anes indenunder. Det kan være en bøjle BH eller det kan være en BH uden bøjler, det er helt op til dig hvad du bedst kan lide.

Corsage

Et corsage er også super sexet, og meget “Femme Fatale” Et corsage kan rigtig meget, og du kan få det i mange forskellige varianter. Med blonder, i rød, sort, pink osv. Samtidig giver corsager en flot markering af din talje, samtidig med at det kan løfte din barm. Du kan matche dit corsage op med et par ultra sexede trusser, et par selvsiddende strømper og høje hæle, og din mand vil ikke kunne holde fingrene fra dig, og du vil føle dig som en vaskeægte bond babe.

Write A Comment