Ikke-kategoriseret

Lingeri og undertøj online.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Lingeri og undertøj online.

I dag er det super populært at købe lingeri på nettet. Der findes et hav af webshop der sælger lingeri og undertøj på nettet. Der kan være mange årsager til at købe på nettet. Nogle synes det er flovt at møde op i butikken, mens andre synes det er nemmere at bestille på nettet.

Billige priser online er også en fordel ved netkøb, dog er det ikke altid. Det kræver altid et ekstra tjek på prisen og om der er mulighed for gratis fragt, samt gratis retur fragt. Hvis størrelsen ikke passer, så er det dejlig med gratis retur fragt.

Mode skifter også på lingeri.

Som med alt andet indenfor tøj, så skifter mode også på lingeri. Måske ikke lige så hurtigt og store skifte som andet tøj, men stadig nok til at modemagasiner nok skal vise det nye til kvinderne.

Det er f.eks. blade som Elle, Costume, Alt for damerne, ja selv Bo Bedre kan have annoncer og artikler for lingeri og undertøj. Så man skal nok blive informeret hvis mode skifter på lingeri og undertøj og hvilket man skal købe næste gang.

Kendte butikker med lingeri.

Nogle af de mest kendte butikker med lingeri er HunkeMöller og Change. De har butikker over det meste af landet, men de har også en webshop.

 H&M og Zalando er nogle af de store på nettet, ja H&M har jo også butikker i hele landet.

H&M og Zalando har den fordel at de har alt andet tøj også, mens HunkeMöller og Change er mere specialister inden for lingeri, undertøj og nattøj til kvinder.

Køb på nettet går voldsomt frem.

I Danmark er rekord mange online salg fra webshop. Covid-19 har kun skubbet det højere op.

Fra 2019 til 2020 er salget gået 5% op. Dette skyldes helt sikkert Covid-19 og 2021 ser også ud til at stige. Ifølge Danmarks statistik har 89% af befolkningen i Danmark fortaget køb på nettet det sidste år.

Her er især tøj og sko et af de produkter der købes mest. Faktisk har 63% købt tøj online indenfor de sidste 3 mdr.

Fastfood, elektronik, printerpatroner og ting til hjemmet er også ting som stiger i antal køb på nettet det sidste år. Der er intet der tyder på at det stopper der, men det må fremtiden vise.

Write A Comment