Ikke-kategoriseret

Sådan får du lange og sunde lokker

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Drømmer du om langt og sundt hår? Det bliver ikke langt hen over natten og kræver altså en del tålmodighed og pleje, men det kan sagtens lade sig gøre – uanset om du har tyndt eller tykt hår. I denne artikel kommer vi med vores bedste tips til, hvordan du kan få nogle lange, smukke lokker.

Følg en plejende vaskerutine

Den måde, du vasker dit hår på, har stor betydning for, om dit hår kan vokse sig langt og sundt. Det har nemlig indflydelse på, om dit hår bliver blankt og stærkt eller mat og livløst. Vi anbefaler, at du i første omgang skærer ned på, hvor ofte du vasker dit hår. Dit hår kan hurtigt blive tørt, hvis du vasker det for ofte. Du bør holde dig til 2-3 hårvaske om ugen. Derudover bør du også sikre dig, at du bruger en god shampoo og balsam, som passer til din hårtype. Her kan din frisør helt sikkert hjælpe dig med at finde de bedste produkter til lige netop dine behov. Sidst men ikke mindst bør du også skrue ned for det skoldhede vand, når du vasker dit hår. For meget varme kan nemlig udtørre dit hår. Det er generelt en god idé at afslutte hårvasken med iskoldt vand.

Tør håret ordentligt

Håret er mest sårbart, når det er vådt – og du skal derfor være meget skånsom, når du tørrer dit våde hår. Vi anbefaler, at du tørrer dit hår med et blødt bambushåndklæde i stedet for almindelige håndklæder i bomuld. Bambushåndklæder har nemlig glattere fibre og er også bedre til at absorbere fugt. Det er mere skånsomt over for dit hår, giver mindre krus i håret og sikrer også minimale knækkede hår. Derudover bør du helst lade hårbørsten ligge, imens håret stadig er vådt. Hvis du skal børste dit hår imens det stadig er vådt, bør du bruge en bredtakket kam eller en særlig børste egnet til vådt hår.

Saksen er din ven

Det kan måske lyde underligt, at du skal forbi frisøren for at få et langt hår. Frisøren har jo en tendens til at klippe i længderne. Men faktisk er saksen din bedste ven, hvis du gerne vil have et langt og sundt hår. Regelmæssige klipninger forebygger at dine spidser spalter. Hvis du har meget spaltede spidser, skal du have klippe flere centimeter af hver gang, du bliver klippet, hvorimod du kun skal have klippet maks. en centimeter af, hvis du blot får en studsning hver 4. til 6. uge. Det er derfor en god idé at tage regelmæssigt forbi frisøren, hvis du kæmper med at få langt hår. Vi anbefaler denne frisør i Kolding: https://tom-k.dk/

Write A Comment