Erotik

Hvilket sexlegetøj skal du give til en mand?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Visse mennesker tror udelukkende at sexlegetøj er noget, som er forbeholdt kvinder. Det er dog helt forkert for der findes rigtig meget sexlegetøj, som er oplagt til mænd. Er det snart jul eller fødselsdag kan du dermed sagtens give en mand noget godt sexlegetøj som I enten kan nyde sammen eller som han kan nyde med en anden. Der er mange forskellige ting at købe og du kan lige så godt prøve lidt af hvert. Ved at købe forskellige ting kan han nemlig selv eksperimentere lidt og finde ud af hvad der fungerer bedst. Enhver mand kan finde noget sexlegetøj der fungerer for ham. Derfor er der ingen grund til at give op selvom I ikke lige med det samme finder det helt perfekte sexlegetøj til ham.

En box med sexlegetøj kan fungere som julegave

sexlegetøj til mændDer er langt fra alle par, som giver hinanden pakkekalender op til jul. Det skyldes især, at det tager lang tid at lave en pakkekalender. Desuden skal man være i så god tid da den skal være færdig inden december. Netop af den grund er det en god ide at sørge for, at man har købt alle pakkerne på forhånd. En ting man kan gøre er at købe en box, hvor der i forvejen er rigtig mange forskellige små pakker. Så kan det godt være, at der ikke lige præcis er 24 pakker. Men ikke desto mindre kan du sagtens få stor gavn af gaverne alligevel.

Mange vælger for eksempel at købe en box, som indeholder 24 forskellige pakker, som alle sammen har med sexlegetøj at gøre. Her vil man måske med det samme tro, at det er en pakke, som man normalt vil give til en kvinde. Det behøver dog slet ikke at være tilfældet. For du kan sagtens finde en pakke med sexlegetøj til en mand.

Han vil elske sine pakker med sexlegetøj

Det er formentligt først når han har åbnet et par pakker, at han finder ud af, hvad der er tale om. At åbne den første pakke og finde ud af, at det er kondomer er ikke nødvendigvis noget der vil gøre, at han gætter resten af gaverne. Hvis den næste pakke er glidecreme kan det sagtens være, at han begynder at regne ud, at temaet for pakkerne er sex.

Når han ser, at der er en penisring i den tredje gave vil han formentligt have forstået, at der er tale om en pakkekalender med gaver med sexlegetøj. Her kan du lynhurtigt se om det er noget han kan lide eller ej. Hvis han bryder ud i et stort smil vil han elske din gave med forskelligt sexlegetøj. Hvis han derimod ser lidt bekymret ud er det måske ikke den bedste gave. Her er det bedst, at du beroliger ham og siger, at det blot er nogle sjove ting, som I kan bruge sammen. At du er en del af gaverne og anvendelsen af dem vil formentligt gøre ham væsentligt mere rolig og mindre bekymret.

Som du nok kan fornemme, så er det faktisk ikke specielt udfordrende, at finde en gave bestående af sexlegetøj til din mand, som han bliver tilfreds med. Vi er af den opfattelse, at det ligesom med så mange andre gaver, handler om tanken. Så hvis du vil blive inspireret til at finde de absolut bedste indlæg, så kig på ovenstående side, som har til formål at skrive indlæg omkring sexlegetøj til mænd og meget mere. Du vil blive overrasket over, hvor hurtigt tiden går inde på den side.

Skriv endelig i denne tråd såfremt du har nogle erfaringer med sexlegetøj, eller idéer til gaver som vi ikke har fået med. Det vil både vi og andre læsere sikkert blive utroligt glade for.

voksen legetøj til mænd

Write A Comment