Sexlegetøj

Stimuler din partner med brystklemmer

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Overvej at introducere sexlegetøj som et nyt spændende element, når I har sex – på denne måde kan både du og din partner opnå større tilfredsstillelse og nydelse i sengen.

Det er muligt at få et væld af forskelligt sexlegetøj, og der er altid noget for enhver smag, så det bedste man kan gøre, hvis man er nysgerrig på at inkludere det i sit sexliv, er at tale med sin partner om det. På denne måde kan I nemlig sammen finde frem til, hvad I synes kunne være sjovt og spændene at prøve.

En mulighed for kvinder er brystklemmer. Dette er et redskab, som kan tiltænkes den pirrende form for sex, hvor kvindens brystvorter konstant stimuleres for optimal nydelse.

Private Play tilbyder et stort udvalg af forskellige brystklemmer. De har særligt et stort udvalg af produkter fra blandt andet Fetish og Fifty Shades of Grey, som begge er brands som er meget anerkendte og efterspurgte blandt kvinder.

Se det store udvalg af brystklemmer hos Private Play her.

Pirrende fetish for alle niveauer

Mange kvinder har en udbredt fetish for brystklemmer, som sættes på hårde og sensitive brystvorter, så de pirrer og øger blodtilførslen, hvilket vil tænde både dig og din partner.

Brystklemmer giver en blid smerte, og er derfor et godt sexlegetøj at prøve, hvis I er nysgerrige for blid smerte og forførende og intensiverende effekt.

Der findes mange forskellige slags brystklemmer, og det er vigtigt at overveje, hvilke der passer til jeres behov og fantasier. Nogle brystklemmer kommer med pigge og skruetvinge. Er I nye til brystklemmer er det en god idé at starte forsigtigt ud, så I kan finde de brystklemmer, som passer til jeres smertetærskel.

Brystklemmer kan fås, hvor det er muligt at justere presset, hvilket er en god måde at starte ud på, så I sammen kan udforske hinandens smertetærskel på en pirrende måde.

En ekstra detalje, som mange finder ekstra pirrende, er brystklemmer med en kæde. Dette giver din partner mulighed for at hive i kæden, hvilket blot stimulerer og pirrer endnu mere. Dette er også en god måde at finde ud af, hvor din smertetærskel er henne. I kan også vælge at købe sugekopper til brysterne, som suges fast på brystvorterne, og giver en pirrende og stimulerende oplevelse.

Gode servicevilkår

Hos Private Play modtager du altid dine varer i en diskret indpakning uden logo. Med fragt fra blot 29 kroner og 1-2 dages levering er det nemt, hurtigt og billigt at modtage dine varer. Du får 365 dages returret på alle dine varer med ubrudt emballage, og du får ovenikøbet fri fragt ved køb for over 499 kroner.

Write A Comment