Ikke-kategoriseret

Vigtigheden af at lave en sund og næringsrig middag til familien

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Hvis du er en travl forælder, er der stor sandsynlighed for, at måltiderne er hektiske. Du kan være fristet til at bestille take out eller spise rester til aftensmad, fordi det er nemmere og hurtigere. Men det vil ikke gøre din familie godt i det lange løb. Ikke alene vil du lide under at være usund, men det vil dine børn også! Denne artikel vil give dig nogle tips til, hvordan du laver sunde og næringsrige middage til din familie, som også smager godt, så de vil have en ekstra portion.

Spis kød

En af de vigtigste komponenter i en sund kost er kød. Kød giver vores krop protein, som hjælper med at opbygge muskelvæv og reparere celler i hele kroppen, hvilket gør, at vi føler os energiske, efter at vi har spist det! Vi bør købe kød med dyrevelfærd for øje. Hvis du synes, at den lokale slagter er for dyr, så kan du med velbehag prøve MrBeef. Det er en online slagter, som tilbyder næsten alle former for kød. Du kan købe noget bestemt, men du kan også købe en mix-pakke. Du kan købe en ordentlig omgang nødpakke, og fryse ned, så du har kød til flere uger.

En guide til køb af vin til dit måltid

De forskellige typer vin, og hvordan de smager, + parringstips

– Hvidvin er fantastisktil lettere kød som fisk og fjerkræ.
– Rødvine passer perfekt til røde kødretter som lam, oksekød og vildt.
– Rose/perlevin passer godt til lette osteplader eller sandwiches med frugt på.

Det kan være svært i starten at smage forskel på det ene eller det andet, men hvis man virkelig gerne vil lære at kunne smage forskel, og har en indre passion for det, så er det oplagt, at man deltager i en vinsmagning, hvor man lærer, hvordan man håndtere en vin, differentiere smage og nuancer, med mere.

Måltidkasser generelt

Når man har en helstisk hverdag med fuldtidsjob og børn, så er der ikke megen tid til at stå i køkkenet. Her kan man gøre brug af de måltidskasser, som er til rådighed på markedet. Her vælger du online, hvilke opskrifter og retter du og dine familie gerne vil have den komme uge, og så får du opskriften og råvarerne leveret lige til døren. På den måde skal du bare samle råvarerne og følge opskriften. Det kan bare ikke blive nemmere. Råvarerne har altid en god kvalitet, og der er oftest tænkt økologisk og lokalt.

Write A Comment