Ikke-kategoriseret

Hold dig varm og smart til vinter

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Hold dig varm og smart til vinter

Der er ingen grund til at gå rundt og fryse bare for at se smart ud. Du kan nemlig sagtens være både trendy og varm på samme tid. Der findes for eksempel masser af fede flyverdragter til kvinder, så du kan være udendørs på kolde dage uden at blive kold.

Hold altid fødderne varme

Dine fødder bør have førsteprioritet, når du klæder dig varmt på. For fryser du om fødderne, er det næsten umuligt at holde varmen, uanset hvor mange trøjer, jakker og overtræksbukser, du tager på. Derfor er det altid klogt at investere i et par gode vinterstøvler, som både kan holde dine fødder varme, og som du kan holde ud at se på (og blive set i).

Du kan finde masser af varme vinterstøvler i dejligt dansk design; for eksempel Copenhagen Shoes støvler eller Phenumb Copenhagen støvler. De er både smarte og praktiske, så de kan bruges til enhver lejlighed hen over vinteren.

Det er luften der holder dig varm

Isolation virker ved at have luftlommer – for eksempel er hårstråene i et rensdyrs pels hule, for at de bedre kan holde på varmen. Derfor er det vigtigt, at der ikke er noget, som strammer nogen steder, når du skal ud i kulden.

Ja, tykke sokker i støvlerne kan være en god ide, men hvis det bliver for komprimeret, kan det have en direkte modsat effekt og mindske blodgennemstrømningen – og så får du først kolde fødder!

Følg disse råd, og undgå at fryse i de mørke, kolde vintermåneder. Så kan du også glæde dig over fantastisk klart frostvejr og smuk sne, når du ikke samtidig hundefryser. Har du børn, er det ekstra vigtigt, for det skal helst være hyggeligt at tage en tur på kælkebakken, bygge en snemand eller lege sneboldkamp med ungerne, når det endelig er vejr til det.

Write A Comment