Ikke-kategoriseret

Udforsk dit erotiske potentiale med tantra

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

I hverdagens høje fart, kan det være svært at mærke og sig selv, og mærke hvad man har lyst til. Mange oplever at tiden flyver forbi, uden at man for tid til at tænke sig om, eller mærke det nu som man er i. Måske har du og nedprioriteret den intime og erotiske del af dit liv. Hvis du har en travl og hurtig hverdag, kan det være en god idé at bringe tantra ind i dit liv.

Tantra er en slags meditativ oplevelse inden for sex og livsstil. Her arbejder hjerte, sex og spiritualitet sammen. Fokusset er altid på, at du i en intim situation skal være i nuet, og møde din partner der hvor han/hun er.

Udforsk dit seksuelle jeg med tantra

Tantra sex udforsker den klassiske sex traditionelle stil. I den klassiske sex, er det i høj grad orgasmen som er selve målet med akten. I tantra er målet at mærke sin partner, at komme tættere på sin partner og at nyde livet sammen. Dette gør man ved at sænke tempoet, og holde fokusset og nærværet så længe som muligt, samtidig med at der er fokus på hinandens hjerter og kærlighed.

Du kan bruge tantra med din partner, i form af tantra sex, eller du kan bruge det alene i form af meditation og nærværs træning. Du kan også træne dit nærvær og din meditation gennem yoga.

Gør ting som er gode for dig selv

Hvis du gerne vil bringe mere erotik ind i dit liv, og du ikke har en partner, kan det være en god idé at forkæle dig selv. Du kan fx få noget lækker tantra massage hos et tantra tempel, hvor du kan komme i kontakt med dit hjerte og din krop. Du kan også vælge at tage en aften hvor du forkæler dig selv, måske med noget sexlegetøj eller noget andet. Uanset hvad, behøver du bestemt ikke en partner, for at bringe erotik ind i dit liv.

Forkæl din date med noget lækker massage

Hvis du er single og har lyst få kærlighed og erotik fra en partner, kan du begynde at date igen. Inden for datingverdenen findes der mange online muligheder, fx Tinder. Her kan du vælge om du har lyst til at søge efter et parforhold eller udelukkende et seksuelt forhold. Uanset naturen i dit nye, kommende forhold, kan hermed få erotik bragt ind i dit liv, sammen med din nye elsker.

Når du skal date kan du vælge at gøre mange ting. I kan fx tage ud og spise en romantisk middag. I kan også vælge at drikke drinks eller noget helt tredje.

Hvis du udelukkende er interesseret i et seksuelt forhold, kan du alternativt vælge at invitere din date hjem til noget massage, på jeres første date. Dette sender et signal om, at du er interesseret i et fysisk og omsorgsfuldt forhold.

Udforsk dit erotiske potentiale med tantra meditation og tantra sex. Forkæl dig selv og din partner med massage, og mærk med det samme livslysten og livskvaliteten stige. Du vil ikke fortryde det. Og nu hvor du er i gang med, at forkæle din partner, så kan du også forkæle hende med lidt lingeri. Lingeri du kan få kontante rabatter på, hvis du får et gratis medlemskab hos Cashback World. Kontante udbetalinger hver uge på alt du køber.

3 Comments

 1. Hello.

  My name is Irina. I am an expert in posting articles and texts on various websites.

  Would you be interested in mutual cooperation? In fact, I have to propose you something but before starting working answer please this questionnaire in the link below: https://forms.gle/58NDRfrHg3RMdRcW7

  It takes no more than 3 minutes but will clarify all the details of the project and accelerate each stage of your future partnership.

  Thank you in advance for your time and I’m looking forward to a fruitful collaboration.

  If you require any further information about the questionnaire or anything else, feel free to contact me.

  Best regards, Irina

Write A Comment