Sloggi trusser

Fantastisk pasform og enestående komfort – det er noget af det vigtigste i valget af lingeri. Netop dette er Sloggi eksperter i, hvilket også er en af grundene til, at undertøjsmærket er så populært, som det er. Sloggi trusser fås i et væld af forskellige farver og design, og du får derfor både god komfort og valgfrihed. Så er du på udkig efter et par succesfulde underbukser, er Sloggi trusser et perfekt valg.

Sloggi trusser har ikke bare en fantastisk pasform, men også smarte styles. Alle farverne er naturlige, afdæmpede og smukke, så de passer til alle typer kvinder. Uanset størrelse, hudfarve og alder vil lingeriet være et godt valg, og vælger du den helt rette størrelse, kommer du aldrig til at fortryde dit køb af Sloggi trusser. Vi vil vove at påstå, at du hurtigt kommer til at fylde undertøjsskuffen med endnu mere lingeri fra Sloggi.

Yderst lækre materialer, der er åndbare

Sloggi kan umuligt være gået din næse forbi, da det har været et foretrukket valg af lingeri blandt kvinder i mange, mange år. Det velkendte mærke har også sørget for at designe undertøj i yderst lækre materialer, hvor det stadig er muligt for huden at ånde. Dette giver en perfekt følelse på huden, og du føler dig godt tilpas hele dagen.

Har du endnu ikke Sloggi trusser i undertøjsskuffen, er det tid til at tilføje must have-lingeriet til din garderobe. Du vælger imellem et stort udvalg af forskellige typer undertøj, der hver især er af høj kvalitet og med god pasform. Sloggi trusserne er ligeledes moderigtige og passer til enhver lejlighed. Du kan bl.a. få Sloggi trusser som:

  • G-streng
  • Tai-trusse
  • Shorts-model
  • Hipster

Ikonisk lingeri siden 1979

Kvinder over hele verden har kunnet nyde godt af de ikoniske Sloggi trusser siden 1979, hvor brandet blev skabt. Oprindeligt udspringer Sloggi fra undertøjsmærket Triumph, og begge undertøjsmærker er kendte for deres meget fine og høje kvalitet. Køb et par Sloggi trusser eller flere, og få mulighed for at føle dig godt tilpas – vi er helt sikre på, at dit velvære vil stige iført lingeri fra Sloggi.

Skal du have en smuk kjole på eller en stram nederdel, vil Sloggi trusser i særdeleshed være et godt valg. Mange af trusserne fra Sloggi er nemlig uden sømme, og netop dette gør dem til det oplagte valg ved tætsiddende tøj. Trusserne uden sømme vil nemlig ikke ses under det stramme tøj, hvor syninger ellers typisk kommer til syne. Derudover risikerer du heller ikke, at syningerne gnaver i huden. Sloggi trusser er derfor også det perfekte valg til dine skinny jeans.

Moderigtige Sloggi trusser af innoverende design

Som nævnt tidligere sørger det populære undertøjsmærke for at designe moderigtige trusser. Dertil kommer Sloggi trussernes moderne og innovative design, der konstant sikrer lingeri af særdeles god kvalitet. De afdæmpede og smukke farver gør, at mange kvinder forelsker sig fuldstændig i undertøjet, da det giver et yndefuldt og naturligt look.

Du har stor valgfrihed i forhold til materiale. Sloggi trusser fås nemlig i mange forskellige materialer, hvad end du foretrækker lun bomuld eller let mikrofiber. Uanset hvad vil kvaliteten være uovertruffen, samtidig med at pasformen ikke er til at sætte en finger på. Vaskeanvisningerne afhænger af det valgte materiale, og derfor bør du sørge for at tjekke vaskeanvisningerne på dine nyindkøbte Sloggi trusser.

Den høje kvalitet, fantastiske pasform, smukke farver og gode åndbarhed er grundstenene i Sloggis trusser. Dette har også betydet, at brandet er blandt de allermest populære undertøjsmærker i hele verden, og kastes blikket mod Europa, er Sloggi det bedst sælgende undertøjsmærke. Er du til ægte komfort samt lette, bløde og glatte materialer, er Sloggi trusser uden tvivl noget for dig.

Komfortabelt undertøj er et must til at føle glæde

Undertøj har virkelig en stor indvirkning på, hvordan vi føler os selv. Har du får småt undertøj på, risikerer du, at lingeriet kravler op og skarver. Er materialet ubehageligt, vil du hurtigt føle ubehag forneden – og eventuelt risikere at udvikle svamp. Derfor er det ekstremt vigtigt, at dit undertøj føles komfortabelt på den nøgne hud, uanset om du sidder, står eller går.

Har du det rette undertøj på, vil du også føle dig mere glad og selvsikker. Det er forskelligt fra kvinde til kvinde, hvorvidt de føler sig bedst tilpas i lingeri med fokus på komfort eller sensuelle toner. Heldigvis findes der masser af undertøjsmærker, der kombinerer de to, og Sloggi trusser er netop blandt de brands, der har fundet den perfekte balance. Du får derfor også mulighed for at komme i den helt rette stemning i soveværelset, som både kommer dig og din partner til gode.