Parforhold

3 tips til at styrke kærligheden i vores liv

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Kærlighed er en universel og væsentlig drivkraft for os alle. De fleste af os ønsker derfor også at værne og styrke kærligheden, så den kan få mere plads i vores liv. Her får du 5 tips til at arbejde med kærligheden i dit liv. 

1.Bevægelse der stimulerer hjertechakraet

Et godt sted at starte arbejdet med vores energi omkring styrkelsen af kærlighed, er ved at fokusere specifikke bevægelser til vores hjertechakra. Det kan du eksempelvis gøre ved at praktisere forskellige yogastillinger, eksempelvis kan du forsøge dig med kobraen. 

Denne udføres ved at ligge på maven, med hænderne i gulvet under skuldrene. Overkroppen hæves og hjertet blottes dermed, hvilket stimulerer og kan være med til at åbne chakraet. Dette er essentielt for vores evne til at modtage kærlighed, men også vores evne til at dele ud af kærligheden til andre. 

Denne praksis kan udføres flere gange dagligt – især i perioder, hvor kærligheden synes fraværende eller udfordrende. 

2. Krystaller til stimulering af kærligheden 

Krystaller kan også være medvirkende til at aktivere kærligheden i vores liv. Den vigtigste krystal at kende til er, i den forbindelse, rosakvarts – eller rosenkvarts – der også er kendt som kærlighedsstenen. 

Rosakvarts er med sin lyserøde, milde farve associeret med romantik, omsorg og kærlighed. Derfor er den især anvendt til at styrke og bevare kærligheden i vores liv. Hos Savasana Krystaller (Savasana.dk) kan du finde smykker med krystallen. 

Især halskæden med rosakvarts er i den forbindelse særligt relevant, da dens placering skaber en god kontakt til hjertechakraet, der, som nævnt tidligere, kan være afgørende for hvordan vi praktiserer og modtager kærlighed på. 

Halskæderne findes i tre forskellige længder, der alle indeholder den rosa krystal og kan købes her: https://savasana.dk/products/rosakvarts-halskaede

3. Praktiser taknemmelighed 

Det siges at taknemmelighed vibrerer på højeste frekvens, og dermed er en essentiel vibration at besidde, for at tiltrække andre, positive elementer, som eksempelvis kærlighed. 

Derfor er det essentielt at praktisere taknemmelighed igennem sit liv. Dette kan eksempelvis gøres ved dagligt at redegøre for konkrete elementer såsom helbred, økonomi, tag over over hovedet eller måske den kærlighed, som du allerede har i dit liv. 

På den måde kan vores energi bedre tiltrækker mere af den energi, som vi ønsker mere af i vores liv – nemlig kærligheden. 

 

Write A Comment