Ikke-kategoriseret

Flyverdragt, vanter og vinterstøvler til børn

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Vinteren kommer sjovt nok en gang hvert år. For voksne mennesker giver det sig selv, at man skal pakke sig ind i lidt varmere tøj, og her har de fleste også en ret veletableret vintergarderobe, som man har skrabet sammen i løbet af de sidste mange vintre. Og det er altså alt fra en varm vinterjakke til nogle gode støvler, som kan holde fødderne varme.

Det er en lidt anden sag, når det kommer til børnene. For det første er det lidt sværere at fornemme, hvor koldt og varmt de har det, så man skal gerne have en masse forskelligt vintertøj at pakke dem ind i. Og derudover så vokser de også hurtigt ud af det gamle vintertøj, så du skal lige have tjekket, at der er styr på alt fra halstørklæde til vinterstøvler børn.

Nogle lækre og varme vinterstøvler til børn

Børn vokser hurtigt – og det er altså alt fra højde til fødder, der er tale om. Så når de kolde måneder nærmer sig, kan du altså lige tjekke, om dit barn kan være i vinterstøvlerne fra sidste år – og hvis ikke så er det altså med hurtigt at komme ud og købe nogle nye vinterstøvler til børn. 

Det skal gerne være nogle sko, som naturligvis kan holde på varmen, da fødderne er et sted på kroppen, som nemt kan blive koldt, og det er altså ikke så behageligt. Så hvis dit barn er vokset ud af de gamle vinterstøvler til børn, og der ikke lige er en ældre søster eller bror, som har nogle aflagte vinterstøvler i gemmeren, så er det altså ud og købe nogle nye.

Varmt overtøj

Noget i vintergarderoben, som er mindst lige så vigtigt som vinterstøvlerne, er selvfølgelig overtøjet. Det er nemlig det, der gør, at hele kroppen ikke bliver hel forfrossen, når man er ude at lege i sneen eller leger udenfor i børnehaven i de kolde måneder. Og her er det ligesom med vinterstøvlerne ret sandsynligt, at en flyverdragt eller det overtøj, I nu har valgt, kun kan passe i et par vintre, inden der skal ud og købes noget i en større størrelse.

Så hvis dit barn nærmest skal presses ned i sidste års flyverdragt, så er det et ret klart tegn på, at du skal ud og have købt noget nyt overtøj, som kan varme barnet vinteren over.

De ekstra ting, der giver varme

Der er også andre ting, som er med til, at barnet kan holde varmen i løbet af hele vinteren. Nogle af de ting er i modsætning til eksempelvis overtøjet og vinterstøvlen mulige at passe over flere sæsoner – for eksempel kan man godt have et halstørklæde eller en hue i lidt flere år, fordi der typisk er tale om lidt mere stretchy materiale. Der er dog lige vanterne, som man også bør tjekke op på, om størrelsen passer. Der er også rigtig mange børn, der har halsedisse på, fordi de varmer så godt – og de skal gerne passe godt, så de varmer bedst muligt, så her skal du nok også lige tjekke efter for at være sikker på, at der ikke skal købes en ny.

Write A Comment