Ikke-kategoriseret

Sådan bliver du klar til strandsæsonen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Ser du frem til sommeren med frygt for de årlige ture på stranden? Det er der ingen grund til – vi er alle forskellige, og alle bør kunne hoppe i en badedragt uden at føle hverken skam eller dårlig selvtillid.

Hvis du alligevel gerne vil gøre lidt ekstra, kan du læse mere her, hvor du kan blive klogere på kost, kreatin, motion, selvværd og meget andet. Herunder får du fire tips til, hvordan du kan blive klar til strandsæsonen, så du kan hoppe i en bikini og være glad og tilfreds.

1: Kig på din kost

Ligegyldigt om dit mål er at blive stærkere eller tyndere, er det vigtigt, at du tager et kig på, hvad du rent faktisk indtager i løbet af dagen.

Hvis du gerne vil tage et par kilo, inden du hopper i bikinien, så bør du fokusere på at være i kalorieunderskud. Det betyder, at du indtager færre kalorier, end hvad dit ligevægtsindtag er.

Du kan komme under ligevægtsindtaget ved at træne mere eller ved at spise færre kalorier.

Hvis du derimod gerne vil have større muskler og blive stærkere, er det vigtigt, at du er i kalorieoverskud – at du indtager mere end dit ligevægtsindtag.

Af den grund er det forskelligt, hvordan du skal planlægge din kost. Det handler 100% om de mål, du gerne vil opnå.

Du kan også supplere din kost med kosttilskud. Det kan eksempelvis være kreatin og proteinpulver, som du kan læse mere om herunder.

2: Find de rette kosttilskud

Hvis du gerne vil øge din performance i træningscenteret, kan du supplere din daglige kost med kreatin. Det er et billigt og veldokumenteret kosttilskud. Faktisk er kreatin det kosttilskud, der er forsket mest i nogensinde. Det er med til at øge din performance, så du kan yde mere, når du træner – og derved opnår du bedre resultater.

Udover kreatin kan du overveje at købe proteinpulver. Det kan både gavne dig, der gerne vil være større og stærkere, men også dig, der gerne vil tabe lidt fedt uden at smide for meget muskelmasse.

3: Træning og motion

Hvis du gerne vil stå helt skarpt til sommer, skal du naturligvis kigge på din træning og den motion, du dyrker.

Du bør lægge en plan for din træning. I planlægningsfasen er det vigtigt, at du er realistisk i forhold til, hvad du kan opnå, og hvor stor en indsats du kan lægge hver uge.

Det hjælper ikke noget, at du siger, at du gerne vil tabe fem kilo på to måneder, hvis du ved, at du kun kan træne to gange om ugen.
 På den anden side hjælper det ikke noget, at du planlægger at træne seks dage om ugen, hvis du ved, at det ikke er realistisk.

4: Selvværd

Det sidste og allervigtigste punkt er dit selvværd. Hvis du gerne vil være klar til stranden, behøver du ikke at spise gulerødder, løbe og løfte vægte. Du behøver blot at arbejde på dit eget selvværd. Hvis du accepterer dig selv og synes godt om dig selv, så er din vægt og dit udseende helt ligegyldigt.

Write A Comment