Ikke-kategoriseret

Sex er hverdagens kunst

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Sex er meget vigtigt for os mennesker. Udover at være et formeringsritual, som resten af klodens dyr benytter det til, så er det noget, der kan styrke vores relationer. Det kan også være selvforkælelse, eller forkælelse af en partner. Det er et socialt ritual, hvor vi bruger vores legemer, og de knapper der er indbygget i dem, til at vise, enten hinanden eller os selv, at vi er gode nok, og fortjener at have det godt. Hvis man har lyst til at forsøge at skabe en stemning, så kan man overveje at tage lingerie på. Lingerie er sensuelt eller æstetisk smukt undertøj, som mange føler sig sexede i. Det er primært designet til en kvindekrop. 

Kvindens varemærke og virksomhedens varemærke

Et varemærke er ikke kun noget, man kan knytte til den kvindelige væren og krop, men er også noget, man som virksomhed bruger til at skabe noget identitet omkring et produkt, navn eller slogan. Det kunne fx. være et slogan hos en lingerie virksomhed, som fanger folks interesse, og gør dem interesserede i netop denne lingerie virksomhed. Det kan også bruges til at gå efter en særlig målgruppe. Hvis man fx. ville gå efter folk der ønskede at få gang i deres sexliv, kunne et slogan hedde “Slå gnister på ny”. Varemærker kan således bruges i mange forskellige sammenhænge – den overførte betydning og den mere praktiske og virksomhedsrelaterede betydning.

Hvad hvis sexlivet går i stå?

Der er mange ting der spiller ind i, hvordan ens sexliv er. Hvis man er stresset på arbejdet, eller døjer med mentale problemer, så kan det fx. gå ud over sexlysten, samt sexlivet. Det kan være svært når det ikke fungerer, men der er ting man kan gøre, for at mærke gnisterne i soveværelset på ny. Sex er jo et slags kropsligt ritual eller en nøgen dans. Det sker helt naturligt for os, altså er det indbygget i os. Sex er også kreativt, og man kunne bruge den metafor, at sex er kunst eller musik man skaber, med legemet som instrument. 

Når man spiller teater eller koncert, så gør det stor forskel hvilke synsindtryk man får. Det er udbredt for kunstnerne at klæde sig ud, og opføre sig på en bestemt måde for at skabe en stemning. Det samme performative element kan sagtens tages med ind i soveværelset, når man skal have sex. Det kan hjælpe med at man føler sig sexet at man er klædt på en bestemt måde, eller at man opfører sig på en bestemt måde. Det kan også være sexet for den eventuelle partner. Altså kan man ved at tilføje et performativ aspekt til sex, have et sjovere og bedre sexliv.

Sexens rum

Selvom lingerie typisk er kvindernes varemærke, så kan det visuelle udtryk det skaber, være med til at skabe et sensuelt rum når man skal have sex. Det rum man skaber omkring sex, kan være meget vigtigt. I dette rum kan man slappe af, og være sig selv, på den måde man selv vælger. Det er et rum, som eksisterer selvstændigt fra resten af vores liv, og i det kan man slå sig løs og have det sjovt. 

Write A Comment