Sexlegetøj

Frækt undertøj – den perfekte gateway til god sex

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Vi er langt mere undersøgende og nysgerrige, når det kommer til sex end vi nogensinde har været før. Det betyder, at rigtig mange danskere leger med tanken om at peppe sexlivet op med legetøj eller måske drømmer om at udforske deres hemmelige fetish, så som SM, rollespil og bondage. For nogen kan det virke enormt grænseoverskridende, mens det for andre falder helt naturligt. Vil du gerne finde ud af, om fetish og rollespil kunne være noget for dig, så er frækt lingeri og kostumer måske vejen frem for dig alene og Jer, som par.

Prøv jer frem

Hvad enten det er til dig selv eller din partner, så handler det om at skabe en fræk fælles fantasi og et trygt miljø, hvor I begge kan slappe af og give jer helt hen i legen. Derfor er det som udgangspunkt også en rigtig god ide at udvælge undertøj eller kostume sammen, så I i fællesskab kan skabe rammerne om den leg, der følger med, når det nye frække undertøj skal indvies.

Måske er det mest trygt for jer at starte med et sæt lækkert eksklusivt lingeri, der emmer af luksus og frække forventninger. Måske er I mere eventyrlystne og fantaserer om rolleleg, hvor du er fræk stuepige eller sygeplejerske og her er de frække kostumer et god middel til at fremme legen. På webshoppen https://purelust.dk/ finder I et væld af muligheder for at opfylde netop jeres fantasier og frækkeste drømme.

Lad det udvikle sig naturligt

For nogen behøver det ikke at blive til mere end det frække lingeri, mens det for andre bliver en fræk gateway til mere avancerede sexlege, hvor legetøj måske bliver en ekstra udvidelse. Det vigtigste er, at i lader det udvikle sig naturligt og hele tiden sørger for, at begge parter er enige om, hvad det næste naturlige skridt er for netop jer.

Write A Comment