Erotik

3 ting der får kvinder til at føle sig smukke og frække

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Der er ikke noget bedre, end en aften med kæresten, der starter ud så romantisk som noget kan være og ender på en spændende og fræk måde. Helst sådan lidt ekstraordinært fræk faktisk. Det kræver bare den rette indstilling og så måske lidt forberedelse. Følelsen af at være smuk og fræk på samme tid, kommer nemlig ikke kun indefra, den handler lige så meget om, hvordan vi føler at vi ser ud i den andens øjne, og det kan så absolut hjælpes lidt ekstra på vej.

1. Super lækkert lingeri

Der er bare ikke noget frækkere og smukkere end en kvinde i lækkert lingeri. Det er noget som virkelig giver selvtillid også længe førend resten af tøjet er kommet af. Det føles som at sidde som en eksklusiv gave eller overraskelse og vente i spænding på, at blive opdaget og pakket ud. Man føler sig spændende og attraktiv, selv om ingen andre nødvendigvis kan se hvorfor. Super lækkert lingeri er den bedste gave en kvinde kan give sig selv, hvis hun trænger til at blive forkælet og så absolut også en gave, som kæresten kan give. Der er ikke meget andet, der virkelig bare understreger budskabet. Du er smuk, fræk og attraktiv!

2. Smukke smykker

På en klar andenplads ligger selvfølgelig de smukke smykker. Kvinder er på alle måder smukke selv uden smykker, men der er stadig noget, som de virkelig bare kan. Smykkerne kan nemlig trække øjnene lige derhen, hvor vi allerhelst vil have dem. Det er ikke for ingenting, at vi udsmykker de steder, vi helst vil have opmærksomhed. En kvindes smukke, feminine hænder, kraveben og hals fortjener lidt ekstra opmærksomhed og glitrende smykker er ofte lige det, der skal til for at fange den. Smykkerne klæder desuden lingeri næsten lige så godt som lingeri klæder kvinder! Og heldigvis behøver det ikke at koste en formue. Læs mere her hos danske Pilgrim.

3. Skønne, nye støvler

Det er bare en ting, det der med flotte, sexede støvler. Heldigvis er det ikke kun en stor andel af kvinder, men faktisk også mænd, der kan sætte pris på dem. Nogle af dem er bare bedst til at se det, når de kommer i kombination med lækkert lingeri og smukke smykker, men det kan i måske selv eksperimentere med derhjemme. Uanset hvad, så er skønne, flotte støvler noget, der fuldender det frække, flotte look vi snakker om i dag!

Write A Comment