Erotik

3 tips til at finde en fræk date

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

I dag er der ikke nogen skam i at date for en kortere periode eller måske blot for en enkelt aften – og primært med det fysiske for øje. Det kan være en sjov og skøn oplevelse for begge parter, og det kan give lidt ekstra gnist og overskud i hverdagen. Så er spørgsmålet bare, hvordan man finder en fræk date?

 

Det er langt fra alle, der dater for at finde uendelig kærlighed og evig troskab. Nogle vil bare gerne have en dejlig aften og en lækker, sanselig oplevelse. Så længe begge parter bare er enige, kan dén slags spicy dates være en herlig og berigende udveksling. Her er 3 tips til, hvordan du finder en fræk date, og ikke mindst hvordan I begge får en god oplevelse.

1. Brug en fræk datingside

Som du sikkert allerede ved, er der tonsvis af datingsider og apps at vælge mellem. Derfor kan du med fordel udvælge én, som er skræddersyet til lige netop dit behov. Du kan lige så godt vælge en specifik side til sex dating, hvis det er dét, du er på udkig efter. Det gør det meget nemmere at finde drømmedaten og få succes med den.

2. Forventningsafstem på forhånd

Det bliver kun frækt og sjovt at være på date, hvis I begge to er indforståede med, hvad daten går ud på. Derfor er det, som nævnt ovenfor, en stor fordel at udvælge en side, som er skræddersyet til formålet. På den måde har I forventningsafstemt på forhånd, alene ved at have connected via datingsiden.

3. Consent er alfa og omega

Udover at vælge en spicy platform til din spicy date er det også en god idé lige at skrive lidt frem og tilbage om, hvad I forventer jer af daten, inden I mødes. Derudover kan det ikke understreges nok, at consent er alfa og omega. Det gælder ikke mindst, når I mødes i det virkelige liv. Her er det helt essentielt, at du sikrer dig, at I begge to har lyst til dét, I har snakket om forinden.

 

Det er naturligvis også helt okay at takke nej, hvis man ombestemmer sig – også selvom det er midt i akten. Men samtykke kan heldigvis også være sjovt, og I kan bruge det som en slags dirty talk, hvor I lærer hinandens lyster og grænser at kende.

Date dig til livsgnist og overskud

Dating kan være en underholdende og berigende aktivitet, hvis man går til det på den rigtige måde. Det kan skabe godt humør og give en ekstra dosis overskud i hverdagen, især hvis det går godt. I dag er det kun fantasien, der sætter grænser for dine dates, og så længe du bare sørger for, at du har samtykke fra din date – ja, så er det bare at få det bedste ud af tiden sammen.

Write A Comment