Erotik

Indret et sexet soveværelset

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Hvis du ønsker at sætte gang i den rette romantiske stemning, kræver det en indretning, som faciliterer det. De klassiske rosenblade og levende lys gør meget for at skabe en sexet atmosfære, men du kan sagtens gøre lidt ekstra for virkelig at skrue op for de sexede elementer i soveværelset.

Soveværelset indrettes ofte udelukkende med et fokus på komfort og søvn, men hvad nu hvis du tog de sjovere sengeaktiviteter med i din indretning? Der er nogle helt simple ting, du kan skrive dig bag øret fra starten af.

Sex, bare fødder og kolde gulve

Sex involverer sjældent tøj. Når I skal hygge jer i soveværelset, betyder det derfor ofte, at du vil komme til at gå rundt med bare fødder. Så overvej hvilket gulv, du kunne tænke dig. Oftest er det et valg mellem træ eller tæppe, og så kan et tæppegulv virke fristende.

Gulvtæpper er dog sværere at gøre rene end et trægulv, og så skal du også til at vælge en konkret farve til dem. Trægulve kan være et mere solidt valg. Helt basalt set kan et trægulv matche de fleste vægfarver uden problemer, og så kan du også vælge møbler, der er lavet af det samme træ som gulvet, for at skabe en rød tråd gennem rummet.

Fra et mere sexet er perspektiv er trægulv en god idé, fordi det er lettere at gøre rent, hvis I spilder mad eller drikke på det. En flaske vin eller chokoladedækkede jordbær kan nogle gange blive en del af en sjov leg, og så er det rart ikke at bekymre sig om gulvtæppet.

Et trægulv er også lettere at dekorere med smukke tæpper, der kan skabe en lun vej hen til sengen for dine fødder, eller det kan få spredte rosenblade til at stå stærkere frem.

Skal du have et nyt gulv i soveværelset kan du kigge på Junckers gulve.

Vælg de rette gardiner

I mange soveværelser er det populære valg persienner, når der skal hænges noget op for at dække vinduerne. Men er det ikke lidt kedeligt? Hvis du gerne vil skabe en romantisk atmosfære i soveværelset, er det en god idé at kigge efter rigtige gardiner. De behøver ikke være store eller røde for at være sexede. Det vigtigste er, at de matcher stilen i dit soveværelse og stadigvæk giver jer privatliv.

Gardiner tilføjer farver og form til et rum. De kan matche gulvtæpper og sengetøj, og de kan matche dig. Du kan tage inspiration fra forskellige stykker stof i soveværelset for at sammensætte lingeri, der får dig til at stå endnu mere ud i soveværelset.

Sengen er vigtig

Det allervigtigste element i soveværelset er naturligvis sengen. Du skal sikre dig, at du køber en seng, der er behagelig at ligge i og som har plads nok til både dig og din partner. Og så skal den selvfølgelig være solid nok til at kunne holde til lidt voksenleg.

Write A Comment