Erotik

Det frække undertøj giver dit sexliv et boost

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Frækt undertøj kan være med til at gøre dit sexliv en del sjovere!

De fleste kender følelsen af at hverdagen har gjort jeres sexliv en smule kedeligt. Der er kommet daglige rutiner, der lægger de frække oplevelser lidt på køl. Er der kommet børn i forholdet så kan det endda gå helt dødt. 

Mange kvinder føler slet ikke at manden lægger mærke til dem. Igen er det hverdagen der har taget mere over. De bruger mere tid på deres bil og hvad alufælge der skal sættes på, end de gør på at kigge på dig. Så spørgsmålet er hvad skal der til. Hvordan får du opmærksomheden tilbage og hvordan får i igen et godt sexliv. 

Det er forskellige metoder hvorpå man kan få sat ild i lidenskaben igen. En ting mange griber til er sexlegetøj, men det kræver at lysten er der. Hvis ikke den helt er der mere, sådan som den plejede så skal den nok vækkes. En måde du kan gøre ham rundt på gulvet på, er med frækt lingeri. Det har og vil altid virke på mænd. Det gælder i øvrigt også på dem der siger det ikke siger dem det store. De har blot en ide om det er det du vil høre, fordi du måske ikke virker som om du har lyst til at tage det på. Det kan være du engang har sagt at du ikke er vild med selvsiddende eller g-streng. Det betyder hurtigt hos manden at du ikke gider den slags.

Prøv noget nyt og se hvad han siger.

Vil du give ham en lækker overraskelse, så hop til at starte med i et lille negligé. Babysteps som man siger, prøv dig frem og vind selvtillid på reaktionen. Du kan være helt sikker på at du får en reaktion. Dertil kommer at det sex der udvikler sig derfra vil være noget mere lidenskabelig end det du er vant til. Nogle siger her så “skal jeg virkelig klæde mig ud for at han lægger mærke til mig”. Det er nok ikke helt sådan det hænger sammen, alt i alt. Det man skal se det som er krydderi, maden smager jo altid bedre når den er krydret. 

Write A Comment