Erotik

Få bedre sex med en sexgynge

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Du kan sikkert huske første gang du have sex med din partner. Hvad var det mest spændende ved det? Hvad var det der gjorde at sommerfuglene i maven gik så bersærk, at dine knæ var ved at folde? Og hvordan er det nu? Er sex stadig den samme knæ-rystende oplevelse som det engang har været?

Er magien stadig til stede?

Hvis du efter flere år med samme partner stadig oplever sex som i hvedebrødsdagene, så er du meget privilegeret. For de fleste er gnisten på dette tidspunkt for længst blevet slukket. Sex er måske stadig dejlig og giver en vis tilfredsstillelse. Men ellers er den præget af rutiner og vaner der har fortrængt ophidselsen og begejstringen. Sådan er det i hvert fald for de fleste par, og det er trist. Det er også en naturlig udvikling for ethvert parforhold. Men det betyder ikke at det skal være sådan, og at der ikke er andre muligheder.

Nysgerrigheden er den vigtigste ingrediens

Vi mennesker er skruet sammen sådan at vi bliver nysgerrig, når vi møder nye situationer. Det gør os ophidset, og ophidselsen sætter gang i kroppens produktion af visse nydelses-stoffer.

For at få spænding tilbage i jeres sexliv, skal I altså prøve at tilføje noget nyt.  Det kan være nye stillinger, nye teknikker, eller nye omgivelser. Det vigtigste er, at I udsætter hinanden for overraskende og ukendte situationer. En sexgynge er helt udmærket til dette. En sexgynge giver jer nemlig mulighed for mange af de ovennævnte tiltag.

Forskellige modeller giver forskellige muligheder

En sexgynge er i princippet et meget simpelt redskab. Der findes flere modeller, men ideen er at det er en simpel gynge, en, eller begge partnere kan sidde på under samleje. Afhængig af modellen, giver det mange muligheder. Nogle modeller er i virkeligheden seletøj, som det der bruges i filmproduktioner til at lade superhelte flyve igennem luften.

Disse modeller giver helt vilde muligheder, fordi du næsten bliver vægtløs når du er spændt ind i sådan en. Med den slags seletøj kan du afprøve stillinger som ellers ikke ville være mulige. Men også de simple gynger gør sex meget mere spændende. En hvilken som helst sexgynge vil med garanti udfordre jeres kreativitet og eventyrlyst. Og det er netop hvad der giver spænding og intensitet.

Få styr på kemien

Kemisk set, er det visse hormoner og signalstoffer som dopamin mfl., der sender os i 7. himmel. Disse stoffer er stærk tobak og ansvarlig for at vi kan føle nydelse. De bliver produceret af kroppen, og det er den interessante del. Fordi det er her du har en indflydelse på dine følelser. Det er nemlig visse hændelser og situationer der udløser produktionen af disse stoffer.  Og ved at styre disse situationer og hændelser, bliver du også herre over de kemiske reaktioner der styrer dine følelser.

Sommerfugle i maven er altså ikke en tilfældighed. De er produktet af bestemte situationer som udløser bestemte reaktioner. Og når du ved hvad der står bag, kan du også lære at styre det.

 

Write A Comment