Erotik

Genvind de varme aftener

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Overraskelser kan være mega hyggeligt. De kan både forekomme romantiske såvel som hede og forførende, men det at man vælger at bryde med hverdagens travle, overfladiske og oftest trættende stemning hvor man går fra pligt til pligt for til sidst at kaste sig lykkelig tilbage i sofaen uden at orke mere end det, kan virkelig sætte gang i nogle stærke følelser.

Derfor er det også trist hvis man har en af de boliger, hvor overraskelserne er sværere at bringe frem. Man ønsker at give sin kæreste et varmt karbad, men I har intet badekar, og badeværelset er så småt at det ikke engang kan kompensere for det oprindelige ønske.

Et weekendophold i ny og næ

Det fjerner en del af overraskelsesmomentet måske, men at fjerne sig selv fra de daglige rammer medfører også at man fjerner sig selv for alle de pligter som hverdagen kan byde på. Med et lækkert kroophold i udkanten af byen og nær naturen får man både en chance for at have et stort badeværelse man kan være fælles i, såvel som romantiske gåture i skove og afslappende måltider på en restaurant.

Man bruger her mere tid med hinanden uden at miste energi på alverdens ting og sager. Dette kan komme som en fordel når man så skal til at være sammen i aftentimerne.

Tid til ombygning

Kroopholdet kan også komme som en midlertidig løsning, hvor man er sprunget til lidt lavpris byggeri for at få lavet om i de hjemlige rammer. Ved at vælge denne løsning så har man muligheden for at forme hjemmet så man måske får et større badeværelse med badekar, man kan bedre gemme sig… alle mulige forskellige ting der både kan bringe de tættere aftner frem, samtidig med at hverdagen også gøres lettere.

Write A Comment