Erotik

Man må gerne have sex, også selvom man er single

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Sådan lød ordene, da der sidste år blev afholdt en pressemeddelelse i forbindelse med covid-19 restriktionerne i året 2020. Man skal passe på sig selv under en corona pandemi, men det skal man også uanset pandemien. 

Det kan derfor være godt at gøre sig nogle gode forholdsregler, når man har sex med forskellige partnere, for at undgå f.eks. at udvikle kønssygdomme, som kan have store konsekvenser for ens fremtidige liv. 

Hvorfor skal man tage forholdsregler?

Det behøves bestemt ikke være kedeligt at tage sig gode forholdsregler, når man er single, og har sex med forskellige partnere. 

Den mest udbredte smitterisiko er risikoen for at få kønssygdomme som følge af ubeskyttet sex. Kønssygdommene kan f.eks. være klamydia, der smitter ret meget. Den kan både smitte oralt, vaginalt og analt. 

Kvinderne er de mest udsatte, da klamydia f.eks. kan smitte fra penis til mund, men ikke fra mund til penis. Har man fået klamydia kan man nemt behandles vha. medicinsk behandling over 7 dage. De store bivirkninger kommer, hvis man ikke opdager klamydia, da den på sigt kan gøre en steril. 

Det er derfor en god idé med jævne mellemrum at blive tjekket for kønssygdomme, særligt da 70 % kvinder ikke oplever symptomer ifm. klamydia og 50 % mænd ikke oplever symptomer. 

Andre kønssygdomme som f.eks. hiv og aids, kan man desværre ikke komme af med igen, når man først har fået det. Man kan kun dulme symptomerne og stoppe udviklingen via medicinsk behandling. Lægerne anbefaler, at man altid bruger kondom med sin partner i opstarten indtil begge er blevet tjekket for eventuelle kønssygdomme, så man ikke smitter hinanden.

Det er sjovt at beskytte sig mod kønssygdomme

Heldigvis kan det være ret sjovt at beskytte sig mod kønssygdomme. Der findes nemlig mange kondomer, der kan gøre legen under lagnerne både mere frækt og pirrende end ellers. Find dem her

Der findes kondomer med bedøvende middel, så manden holder længere. Der findes også kondomer, som har et middel på sig, der virker ligesom viagra. Derudover findes der forskellige kondomer med riller eller med smag. 

Dem med smag er gode, hvis man gerne vil have en god og sikker oral oplevelse, som samtidigt smager måske bedre end uden kondom. 

På den måde kan man slå sig løs, uden at være bange for overførsel af kønssygdomme. Skal du på en hed date, så køb kondomer allerede i dag! 

Write A Comment