Erotik

Neglene og undertøjet skal passe sammen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Lingeri og kunstige negle går hånd i hånd. Begge skal være sexede og signalere kvindelighed , sexethed og frækhed og disse to ting kan nemt kombineres så de supplementerer hinanden. 

Disse typer af negle kan du købe her. Negle gellack har været brugt siden 1970’erne. Men selve det at lave sine negle har været brugt siden Ægypternes tid. Så der er ikke noget nyt i forbindelse med at få lavet kunstige negle. Limmen til kunstige negle blev først opfundet i 1973 og med den startskuddet til de kunstige negles årti. 

I en tid hvor alt er omvælteteligt er det at vide at nogle ting stadig er det samme og det er at kvinder gør noget ud af deres udseende og mænd gør det samme. For mister vi det så begynder vi også selv at se grå i den triste tid vi lever i og det behøver vi ikke når der er muligheder for at signalere overskud. 

Kvinder idag kan godt lide den følelse som negle giver, for det er med til højne selvsikkerheden at man og føler man ser godt ud , så man på den måde kan klare dagens udfordringer med et smil på læben og masser af overskud. Så selvom tiden er 

Specielt i disse tider handler det om at se godt ud , for corona gør os triste til mode, og en af måderne hvor på man kan forhindre dette er ved at bruge neglelak.

Vi er en tid hvor vi skal huske at værne om hinanden

Så husk når du handler efter kunstige negle og lingeri at bruge internettet. Det er mere  sikkert for befolkning og dig selv. For ved at gøre det på den måde så sikrer vi at Covid-19 hurtigt forsvinder og vi kan komme tilbage til den gamle tid uden bekymringer. Stay safe derude.

Write A Comment